TijdWedstrijdDivisieKanaal
football ball

Voetbal online op elk moment

Als je net zoveel van voetbal houdt als wij, dan hoef je geen enkele seconde van wedstrijden met je favoriete teams te missen. Vroeger moest je aan een tv worden vastgepind om de wedstrijden te bekijken. Maar nu heb je de grote vrijheid, want je kunt de wedstrijden online volgen op computer, tablet of smartphone. Zo zit je niet vast aan een plek, maar kun je je teams overal ter wereld volgen. Je maakt een account aan bij je aanbieder, logt in en vervolgens kun je precies kiezen wat je wilt zien. Makkelijk, slim en snel!

tennis ball

Bekijk tennis op je tablet, computer of smartphone

Er gaat niets boven de perfecte service, return of volley aan het net. Dit alles en nog veel meer frequenties kun je volgen als je tennis live streamt van absolute wereldklasse. Volg de nauwe confrontaties tussen wereldsetter Novak Djokovic, gravelkoning Rafael Nadal, legende Roger Federer, tenniskoningin Serena Williams, Russische bommenwerper Maria Sharapova en nog veel meer. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken bij een van de vele tennisaanbieders en dan ben je 24/7 klaar om tennis te kijken.

handball ball

Stream handball whenever you want

Met streaming op je tablet, computer of smartphone kun je het spel met de kleine plakkerige bal altijd volgen. Er zijn veel Denen in de sterke Duitse 1e Bundesliga, en zowel FC Barcelona als PSG Handball in Parijs worden vertegenwoordigd door rood-witte jongens. Volg ook de nationale competitie van zowel mannen als vrouwen, evenals de prestigieuze Europese toernooien en finales. Maak een account aan bij je provider, log in en wees klaar voor input aan de lijn, lobs en shots direct bij de kruising online.